דילוג לתוכן הראשי

המדריך למתאפרת המתחילה:

💗יצא לי בזמן האחרון לעסוק בכמה הזדמנויות שונות בהרכבת או השלמת ערכת איפור בסיסית לבנות שרק החלו להתעניין באיפור. רובן לא היו נערות, אלא נשים בגילי פחות או יותר שרצו להתחיל להתאפר יותר "ברצינות". בגלל שמדובר ברכישה של לא מעט מוצרים יחד, כיוונתי למוצרים במחירים נגישים יותר שנותנים תמורה טובה למחירים, ולאו דווקא למוצרים הטובים ביותר בכל קטגוריה מבחינתי.


החלטתי לכתוב פוסט שמאגד את עשרת המוצרים שמבחינתי יכולים לספק את הצרכים של מתאפרת מתחילה או בסיסית/ (לחיצה על המילים המודגשות תפנה אתכן לאתר המתאים):

  1. מייקאפ- הקטגוריה הזו היא הכי בעייתית. אין מוצר אחד שיתאים לכולן מכיוון שסוג העור, רמת הכיסוי, הגוון, תת הגוון, סוג הגימור- כל אלו משתנים מאד מאחת לאחת. למרות זאת, אני חושבת שאפשר למצוא בגזרת הדרגסטור מייקאפ שיענה למה שרוב הבנות מחפשות. 
  2. קונסילר: FIT ME של מייבילין עושה עבודה מצוינת במחיר נגיש.
  3. פודרה: בקטגוריה הזו אין לי שום התלבטות : No-Colour Powde RCMA. גרוסה דק, מגע משי, חסרת צבע ומתאימה לכל סוגי העור, מחיר הגיוני וסביר- כל אלו הופכים אותה לפודרה הנבחרת בעיני. 
  4. פודרה מאירה: התלבטתי אם להכניס את הקטגוריה הזו מכיוון שכמובן לא מדובר במוצר בסיסי אלא ב"העשרה", אבל מכיוון שאני משתמשת בפודרה כזו כל יום כן המלצתי לחברות שלי לרכוש את המוצר. אני משתמשת בדרך כלל בפודרות של האוורגלס, אבל מכיוון שמדובר בהתנסות ראשונית אני ממליצה דווקא על הפלטה של E.L.F- רמת ביצוע גבוהה מאד ביחס למחיר והזדמנות להתנסות בגוונים שונים של המוצר. יש לי את הפלטה והיא מאד מוצלחת בעיני.
  5. ברונזר: הברונזר של פזישנס פורמולה מתאים לגוונים שונים של עור, הגימור שלו טבעי והוא נהדר למתחילות (וגם למתקדמות...) 
  6. סמקים: הסמקים של אסנס נותנים תמורה מעל למחירם. רוב הזמן אני משתמשת בהם. 
  7. הייליטר: שוב, לא מוצר "בסיס" אבל הרבה מהבנות שיעצתי להן ביקשו הייליטר ראשון לאוסף. להייליטר יותר "טבעי" המלצתי על ההייליטר של אסנס (שלצערי לא נמכר בארץ, אני קניתי את שלי באיביי אבל כרגע אני לא מוצאת קישור במחיר סביר להעלות), להייליטר יותר בוהק המלצתי על ההייליטר של פיקסי.  שוב- יש לי באוסף הייליטרים נוספים נהדרים (נארס, בקה, לורה מרסייה)- אבל מבחינת איכות-מחיר-נגישות אלו השניים שנבחרו.
  8. עיניים: פלטה בסיסית, שהמלצתי עליה ואמשיך להמליץ עליה היא In the Nude של Makeup Geek. יש בה את כל מה שמתאפרת מתחילה צריכה. 
    1. אפשרות זולה בהרבה, שהיא בשום אופן לא דיופ אבל נותנת תמורה טובה למחיר היא הפלטת של אסנס או של E.L.F
  9. מסקרה: שתי המסקרות המנצחות שלי עולות יחד פחות מ50 ₪: אולטרפלקס של פופה  וה FALSE LASHES EXTREME של אסנס.
  10. שפתיים: הליקווידים של פיקסי הדיחו את הליקווידים של עפרה מהמקום הראשון אצלי, והם עולים כחצי מחיר. כולם לבישים ונהדרים- הגוון הבסיסי והנייטראלי מכולם הוא Matte Beige. מבחינת אודמים קלאסיים אין לי מותג נגיש שמתחרה במאק. כן יש אודמים טובים בדרגסטור (מייבילין למשל) אבל VELVET TEDDY של מאק הוא מוצר חובה בכל תיק איפור לדעתי. לאחרונה יש לא מעט מבצעים במאק אז גם אפשר לקנות אותו במחיר סביר.
💗 על הצעות למברשות טובות במחירים משתלמים אפשר לקרוא כאן






*הקישורים לאתר אייהרב הם קישורי אפילייט. 

תגובות

  1. אשמח להסבר - אני יודעת מה התפקיד של פודרה, ומה התפקיד של היילייטר. אבל איך משתמשים בפודרה מאירה?

    השבמחק
    תשובות
    1. פודרה מאירה נותנת גימור, מניחים אותה מעל האבקות והיא נותנת מראה יותר אחיד ומואר. היא הרבה יותר עדינה מהייליטר וניתנת לשימוש בכל הפנים בלי להראות כמו כדור דיסקו.

      מחק
  2. אין לי שוב חושב לאיפור והכי אני לא יודעת איך לשים מסקרה

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

איך אני מארגנת את שידת האיפור שלי?

💗אף פעם לא הייתי בן אדם מסודר. כלומר אני אוהבת סדר, אבל פחות אוהבת לסדר. למרות זאת יש כמה פינות בבית שאני כן נהנית לטפח ולתקתק- פינת האיפור שלי היא אחת מהן. ההעדפות האסתטיות שלי השתנו מאד במהלך השנים, ואני באמצע תהליך של שינוי מאגרנית לקו יותר נקי ופשוט. אין שום ספק שאני לא מינימליסטית, אבל אני הרבה יותר שקולה במה שאני קונה ומכניסה לבית (כתבתי על כך בפוסט הזה ). שידת האיפור שלי היא אחד המקומות המסודרים בבית, ומה שהכי חשוב לי באסתטיקה שלה הוא הפרקטיות- אני צריכה שיהיה לי נוח ונגיש להתארגן בבוקר הלחוץ ומצד שני אני כן אוהבת להתבונן ולהציג את אוסף האיפור שלי- כי הוא משמח אותי. נתחיל בכמה טיפים שעוזרים לי לשמור על הסדר: 1. לכל דבר צריך להיות מקום- זה אולי נשמע בנאלי אבל הרבה יותר קל לסדר ולשמור על הסדר לאורך זמן כאשר ברור לאן צריך להחזיר כל פריט. בלאגן מתחיל (וממשיך) כשפריטים מסתובבים בבית ללא שום תכלית או יעד. 2. לצמצם את כמות הפריטים החשופים כמה שניתן- מה שבחוץ צובר אבק, ולכן אני משאירה בחוץ אך ורק פריטים שבשימוש יומיומי תכוף ושואפת לשמור במקומות סגורים מה שניתן.  3.

תיק איפור שלם מאתר קאלט ביוטי

💗 קאלט ביוטי הוא אחד האתרים האהובים עלי, אם לא האהוב ביותר. הוא מציע שלל מותגי היי אנד, מבצעים תכופים (עליהם אני מעדכנת בקבוצה, שאם אתן עדיין לא חברות בה - זה הזמן! הקליקו כאן )  והכי חשוב- הנחת מע"מ קבועה בקופה. המשלוח לארץ חינמי בהזמנה מעל 40£ ויש כל חודש מותג שמזכה גם הוא במשלוח חינם.  בהזמנה ראשונה תוכלו להנות מ10£ הנחה (לסל מעל 50£) דרך הקישור המפנה שלי ממש כאן . להרכיב תיק איפור אך ורק ממוצרי האתר לא היה אתגר גדול- האתר מציע באמת מגוון עצום של מוצרים נהדרים, כך שלמעשה הפוסט הזה הוא פוסט מומלצים- מה המוצרים הטובים ביותר לדעתי שאפשר לבחור בקטגוריות השונות. אז נתחיל כמובן מהבסיס: קרם הגנה: קרם הגנה הוא בדיוק הגבול בין שלב הטיפוח לבין שלב האיפור- אני משתמשת בקרם הגנה בכל יום. הסיבה שהתעקשתי לכלול אותו בפוסט הזה היא שמדובר בקרם ההגנה האולטימטיבי לטעמי- לא רק מאתר הזה בפרט, אלא בכלל. אני כבר שנים משתמשת ומהללת את קרם ההגנה של THANK YOU FARMER. עד לאחרונה השתמשתי ב Water Sun Cream (הקרם הכחול המקורי) בקיץ, ב Shimmer Sun Essence (הוורוד) בחורף והייתי מרוצה עד הגג. לאחרונה התחלתי

מה חשבתי על המוצרים של DRUNK ELEPHANT?

💗 באיחור לא אופנתי בעליל (אם כי מאד אופייני) הצטרפתי למסיבת ההייפ והתנסתי סוף סוף במוצרי הטיפוח המדוברים של המותג DRUNK ELEPHANT ויש לי חוות דעת מגובשת. בערך.  נתחיל מזה שהמוצרים של המותג יקרים ואפילו מאד. למרות שלא אכפת לי להשקיע במוצרי טיפוח מפנקים שעובדים, כאן תג המחיר היה קצת מוגזם בשבילי למוצרים שמעולם לא ניסיתי ואני לא יודעת אם יעבדו בשבילי ולכן ערכת התנסות הכוללת מגוון מוצרים בגודל מוקטן היה פתרון סביר והגיוני.  את המותג ניתן לרכוש באתרים  למותג יש מבחר של ערכות מוקטנים- חלקן קבועות וחלקן מתחלפות, ולקח לי קצת זמן עד שמצאתי ערכה שמכילה מספיק מוצרים שאני באמת רוצה לנסות, כי בחלק מהערכות היו מוצרים שלא מתאימים לעור, לשגר ה או לצרכים שלי ואז כל העסק הופך שוב ללא משתלם. הערכה שהזמנתי כללה 5 מוצרים בגודל מכובד, שארבעה מהם היו בוויש ליסט שלי. היא לא הייתה זולה בכלל (84£ לפני הנחות) אבל המוצרים היו בגודל מכובד והרגשתי שזו הערכה המשתלמת עבורי מבחינת עלות-תועלת.  מה בערכה?   (בסוגריים תמצאו מידע על מחיר המוצר המלא, לאחר הנחת מע"מ) 1. Protini Polypeptide